14.12 Cocoman, Dr.Kary

COCOMAN / Dr.KARY/DORSEY- LIVE
DJ – SELECTOR BOLDRIK + support

Parta, kterou v Sedlčanech nemusíme dlouze představovat přiveze svoje nejčerstvější hudební kousky 14.12. do Pohody!

kary

COCOMAN
Zpěvák a producent Cocoman je osobnost stojící za řadou zásadních nahrávek posledních let, autor písniček Jedna Láska, Tak už to bal nebo Terorista, držitel dvou cen Anděl v kategorii reggae a ska a především neúnavný šiřitel dobrých vibrací a kvalitních textů.
Přiveze jak svoje osvědčené klasiky, tak i spousty novinek. Kdo někdy zažil jeho live show, dobře ví, že nás čeká mocná palba, intenzivní texty a párty na jejímž konci budeme mít propocený strop!
http://www.cocoman.cz

DR.KARY
MC, který má kořeny hluboko v soundsystémových časech kultovních Gardenzitty a jehož karysmatický hlas se stal klasikou raggamuffinu v Česku. Ať už to byli Fastfood Orchestra, spolupráce s Indy a Witch, Nana Zorin, Sto Zvířat nebo Loco Loco, ať dává do reggae, kytarovky nebo drum’n’bassu, Dr.Kary je těžká váha, která umí rozpálit parket.

DORSEY
Dorsey je mladý MC a zpěvák z Přelouče s charakteristickým hlasem, velkou energií a talentem. Reggae, soul, funk, hip-hop – tam všude se Dorsey cítí jako doma, s kapelou New Sound Orchestra zase putuje po vodách drum and bassu a dubstepu. V roce 2018 se spojil s producentem Raazyphem, kterého můžete znát třeba z projektu Urban Robot. Vydali EP Acid Lab se čtyřmi singly včetně kombinace s MessenJahem „Weedclouds Pt. 2.“ a videosinglu „Odletím hned“.
V posledních měsících sklízel oheň na desítkách akcí jako host MessenJaha, Urban Robot, Colectiva a dalších

SELECTOR BOLDRIK
Selector a MC v jednom. Na scéně se pohybuje od roku 2001, napřed jako MC Dub in da trip a Drunken Boomerang, postupem času mění mikrofon za gramce. Hyperakční party maker a neúnavný sběratel exkluzivních dubplatů. Tvůrce mixtapů i vinylových kompilací Kings of Prague. Tvořil motor Vůdůkrů. Koncertní dj Sklizeň crew a Nevereš, ale i dalších MC všech stylů například Zverina či Jo Corbeau. Mimo čech operuje i na jihu Francie, kde například spolupracuje s Marseillskou crew les dj’s du soleil.
http://soundcloud.com/boldrik

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *